torsdag 22 september 2011

Sysselsättning

Alva är väldigt intresserad av teknik, antar att det är ett intresse hon ärvt av sin far. Hon är väldigt duktig när det gäller telefoner, datorer och TV-apparater. Snart är det hon som får lära mig ;-) Hon har för tillfället två favoritsysselsättningar. Dels gillar hon att sitta i "Photo booth". Hon absolut älskar att ta kort på sig själv numer. De allra flesta är ploj, favoriten är att göra grimaser. Hon har dessutom lärt Adam hur han ska göra. Hennes andra favorit är att sitta inne på SVT.se och deras barnsida. Hon kollar på barnprogram vilket jag tror är jättebra för hennes utveckling i svenska, sedan spelar hon även deras spel. Det som oftast spelas är "Myror i brallan" som behandlar svenska naturen. Det är perfekt för henne som är i perfekt ålder för att suga i sig kunskap. I och med att vi inte rör oss i svenska naturen lika mycket längre så är den svenska faunan och floran allt annat än självklar för Alva. Det här är ett perfekt sätt för henne att lära sig om "hemma" utan att vara där.

Imorgon åker jag till London, möter upp Erik som åkte dit tidigt i morse. Känns lustigt att lämna barnen, har aldrig lämnat dom ett hel weekend. Men det ska bli skönt, jag ska utnyttja tiden max så att jag kommer tillbaka som en utvilad och pigg mamma!

På återseende!
_____

Alva knows quite a lot about technology, soon enough she will be the one teaching me how the phone, computer or TV works. I like it a lot! Her favorite occupation right now is "Photo booth" and playing games on the Internet. The favorite game is about swedish flora and fauna, which is a perfect way for her to learn about "home" without being there.

Tomorrow I go to Londow. Wee!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar